NOT KNOWN DETAILS ABOUT گیاهان اضطراب

Not known Details About گیاهان اضطراب

Not known Details About گیاهان اضطراب

Blog Article

عصاره هسته انگور ممکن است جذب آهن را کاهش دهد و با داروهای رقیق کننده خون و فشار خون تداخل داشته باشد و همچنین در صورت داشتن عمل جراحی، باید با احتیاط آن را مصرف کرد.

حال می‌توانم با تجربه‌ای که کسب کرده‌ام احتمال موفقیت خود را افزایش دهم.

درخت چای، روغنی تولید می کند که دارای خاصیت ضد میکروبی است و برای بیماری های پوستی از جمله آکنه خفیف، بیماری قارچی پای ورزشکاران، زخم ها، عفونت های موضعی، شوره سر، نیش حشرات و سایر بیماری های التهابی پوست مفید است.

گیاه تاناستوم یا بابونه گاوی به طور سنتی برای درمان تب، پیشگیری از میگرن و درمان آرتریت استفاده می شود. عوارض جانبی بابونه گاوی شامل ایجاد زخم هایی در دهان و تحریک گوارشی است و همچنین نباید این گیاه را با داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی و داروهای ضد انعقادی مصرف کرد.

در به چالش کشیدن باورهای اشتباه از سوالات ذیل می‌توان استفاده کرد:

«براساس قانون یرکس-دادسون، استرس تا نقطه‌ای می‌تواند عملکرد را بهبود بخشد، اما استرس‌ها در صورتی‌که از حدی افزایش یابند، از کیفیت عملکرد می‌کاهند و به آن دیسترس یا پریشانی می‌گوییم.» (ص۲۲ مدیریت استرس).

عوامل فوق‌الذکر تنها زمینه‌ساز و مستعدکننده شرایط برای بروز اضطراب هستند، ولکن در کنار آنها عوامل دیگری نیز باید باشند که اضطراب را در فرد ایجاد کند که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

غالب افرادی‌که با اضطراب بعنوان یک مشکل روبرو هستند در ناخودآگاهشان گمان می‌کنند پیش‌بینی وقایع بد آتی به آنها احساس امنیت و اطمینان می‌دهد. اگر وقایع ناخوشایند آتی را پیش‌بینی کنم، می‌توانم در جهت مقابله با آن خود را آماده کنم. جالب آنکه زمانی‌که با گذر از افکار سطحی‌تر مراجع مضطرب، از او سوال می‌شود چرا در مواردی‌که نگرانی شما هیچ تاثیری در نتیجه ندارد (مانند مادری که تا زمان بازگشت فرزندش از سفر نگران است تا مبادا اتفاقی برایش بیفتد) همچنان نگران وقایع احتمالی آینده هستید، پاسخی که در لایه‌های عمیقتر فکر آنها یافت می‌شود آن است که در جایی‌که هیچ‌کاری برای انجام‌دادن از دستشان برنمی‌آید، نگرانی کردن خود یک عمل است و به آنها احساس بهتری می‌دهد.

۱. برنز، دیوید (۱۳۹۲). وقتی اضطراب حمله می‌کند. مترجم: مهدی‌ قرچه‌داغی. نشر ذهن‌آویز.

بادرنجبویه که سیترونلا نیز نامیده می شود ، گیاهی بلند و ساقه ای است. دارای رایحه ای تازه more info و لیمویی است و طعمی شبیه طعم مرکبات دارد.

این گیاه دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد اسپاسم و ضد عفونی است و مصرف آن در مواردی مانند ورم معده، زخم معده، کولیت و پاکسازی کبد کمک کننده می باشد.

شوید به طور کلی بی خطر است اما در موارد نادر باعث واکنش های آلرژیک، استفراغ، اسهال، خارش دهان و متورم شدن زبان و گلو می شود.

رمز عبورتان را فراموش کرده اید؟ به خاطر آوردن حساب کاربری ندارید؟

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Report this page